Musik&Blogg

https

16 jan 2019

Jag har nu dirigerat om hemsidan för att den ska bli lite säkrare, hursomhelst alla länkar kanske inte fungerar som de ska men hemsidan heter numera https://www.terohollani.com

Kul

14 jan 2019

Jag kom på att man kan ha riktigt roligt med tex. datorer och telefoner. Ja, hursomhelst har jag testat programmering som jag tyckte passade mig. Bortsett ifrån hemsidan dvs. Java och lite css. Men om ska vara seriös så finns det hur mycket som helst att lära sig. Så jag tänkte skriva ned det lite som en memoar. Hur kul som helst!!!!

 

Jag började lära mig spela gitarr typ förra sommaren 2016. Sedan dess har jag spelat lite grann och nyligen köpt el gitarr för att lära mig lite avancerade saker. Anledningen till att jag lägger till en extra sida om just det här intresset är att jag vill lära mig mer och det är en sorts hobby. Visst jag har haft några bra lärare men sedan har intresset växt och mycket fallit i glömska. Tanken var att skapa bättre melodier i mitt skrivande och jag menar fattar man takt måste man kunna lära sig ett instrument även. Hur som helst denna hemsida handlar ju om böcker och jag hade knappt lärt mig lägga upp hemsidan innan jag lärde mig länkar osv. Om ni har något av dessa intressen var inte rädda för att kommentera längst ner på sidan.

https://youtu.be/vUSzL2leaFM

 

 

https://youtu.be/y0zWxTaeBJA