Lite Om Mig

  1. http://www.terohollanti.se/musik

Jag har oftast det lite stressigt med allt, men känner att jag börja komma igång lite smått med bloggen och hemsidan.

Odjuret av kaos är den boken jag lagt ner mest energi på att skriva. Ifrån början till slut försökte jag komma in i rätt stämning med karaktärerna. Visst det kanske till och med visar sig i text och de låtsas intervjuer jag haft med mig själv. Precis som sagan om ringen gollum. Skämt åsido jag vet att projektet sätter värde på kommande uppföljare. Jag håller på att skriva en tredje, minns inte riktigt vart jag är än men jag följer god anda och förhoppningsvis fortsätter jag i sommar. Kommer att bo och leva i en gammal stad så jag går inte miste om någonting. Hursomhelst de som redan läst boken vet att Volde Frid och San som karaktärerna heter ger sig ut hemifrån på uppdrag att stoppa Deawon. 

Jag har nu skrivit färdigt två böcker som heter odjuret av kaos, staven och odjuret av kaos vargflickan. De finns att beställa på nätet.

electric guitar

Det känns att 2018 kommer att börja bra och jag har redan lärt känna människor på olika sätt. Har skrivit lite grann på en tredje uppföljare till odjuret av kaos och jag kan redan känna magin av det nya året. Uppföljaren behöver lite tid och rum och jag vill känna att den betyder någonting. Hursomhelst kan jag luta mig tillbaka och blogga om det mesta medan bilden av boken målas upp. Jag gillar att hänföras och jag är nu ett år äldre och visare. Kanske till och med dummare vem vet?

 

http://www.terohollanti.se/odjuret-av-kaos-staven

https://www.bokus.com/bok/9789175697390/odjuret-av-kaos-vargflickan/

https://www.bokus.com/bok/9789175695075/odjuret-av-kaos-staven/