Läge för bitcoin

Jag började mina lite olika "coins" idag och stötte på cannacoin. Ett litet seriösare betalningssätt med cannabis för medicinskt bruk. Eller Liberty. Som det så säkert heter. Inte för att jag himlade med ögonen och kände mig besvärad när jag kopplade gpu och miner för att nyfiket se vad det var.

Visst jag är trots allt lite nyfiken då jag aldrig nyttjat drogen illegalt. Hursomhelst det är inte olagligt att tjäna pengar på produkten och jag är för det medicinska bruket. 

Det är ovanligt men det dyker upp en del artiklar om hur vissa politiker vill legalisera någonting som är vida känt för att ha medicinsk framgång. 

Andra motsätter sig det och jag kan bara minnas ett tidigare samtal jag hade idag. 

Visst jag är för legalisering helt och hållet och ser gärna caféer med cannabis. Men det är för att marknaden är så svärtad och kriminaliteten så hög. 

Ja det finns egoister och det finns rätt framåt människor som skulle tjäna samhället lite extra om de fick hjälp på vägen. 

Dessa personer kan jag se arbetande i en så kallad Coffee shop. Utan några som helst besvär. Fast å andra sidan alla håller inte med mig och ibland tycker jag att det för all del är synd.

Så jag slutar dagdrömma och studerar vidare i mitt projekt. Det kanske blir värt någonting i framtiden vem vet?

https://www.skrivunder.com/signatures/legalisera_medicinsk_marijuana/

12 nov 2018