Blogg

Motivation

5 maj 2019

Detr någonting som jag länge saknat och det är så kallad motivation. Jag vet inte riktigt varför det kommer sig men det bara blir så. Har tänkt att avsluta den tredje boken i serien odjuret av kaos men har kommit av mig lite. Hursomhelst avslutade jag ett kapitel på ett intressant sätt och kanske när jag får en liten omställning avslutar även den boken. Men jag bara vill inte att den tar slut. Vi får väl se sen.

Telegram

13 mar 2019

Ledgerdex

11 mar 2019

Vi har en stor bonus försäljning på Ledgerdex plattformen. Det är givetvis ALP coin och AlphabetX som står för bonusen. Var först till kvarn och inhandla dina ALP coins till utbyte mot wrapped ethereum. Allt du behöver är metamask och lite ethereum. Mängden bestämmer du själv.

Galen i krypto

11 mar 2019

När jag slutligen är klar med alla verifikationer för det ERC20 kontot AlphabetX och ALP. Så måste jag på något sätt komma ut på marknaden och börja trada. Det tidigaste jag hittade var nog någonting som hette Ddex och deras inwrappade ether tokens. Jag växlade några gånger för skojs skull och såg en notis på själva balansen om någonting som hette andra tokens. Det låg på 2.33$. Jag bara hoppas att de har liksom wrappat in mina tokens där? Det heter ju ERC20 för trading av dina egna tokens. Och jag har ju liksom inga andra tokens. Inte för att det är mina helt egna men lite plus i kanten måste ju få finnas eller hur? Hursomhelst ska kolla upp det nu och så får jag återkomma. ;)

ALP coin

2 mar 2019

Jag tänkte sätta in en länk med ALP coins adress för den som är sugen på tidiga transaktioner. Då den ännu inte har något direkt värde går det att köpa i alla fall. När jag slutligen inser att det är det enda rätta finns inte annat att göra. Håll till godo. 0x11fb25cccc8f25ff993e802f506b530d20e65e12 ALP eller AlphabetX finns på etherscan.

Ny länk

27 feb 2019

https://digitexfutures.com?kid=WYVA8

AlphabetX at slack invites you to join!

26 feb 2019

We want to invite as many as possible to slack where  you can, programme, trade crypto and just hang around!https://join.slack.com/t/alphabetx/shared_invite/enQtNDgyNjI3OTMzNDEwLTIxNjJiNDg5YTk1MDBiMzAzZDIyMzc1Mzk3NDIzZjU5MWFmMzI0ZTRhZTE2N2RiNDNlOGI0OTExMDdjNDBiMjg

Våren

26 feb 2019

Det bästa med våren när fåglarna fått spel är att solen värmer på lite extra. Just nu kanske man inte önskar sig en extra varm sommar för den delen heller men just nu är det speciellt det där lilla extra.Jag har jobbat på att forma en sk. Token för en organisation och byggt hemsidan. Den har givetvis flera besökare än jag och på något sätt ska jag lyckas med denna hemsidan också.

Rolig länk

24 feb 2019

https://airdropking.io/?r=3IDZ2fA

https://nash.io/referrals?code=aH2Kj4

Coinbase

22 feb 2019

https://www.coinbase.com/join/5b5b8e50bed1ee12edddc4fc

AlphabetX

19 feb 2019

Jag startade en kryptovaluta i organisationens namn och kom på att det finns kontrakt som måste fullföljas därför tänkte jag som ett experiment lägga ut adressen igen fast denna gång med en snabbare sk. wallet. Det är ethereum och inte bitcoin. Hursomhelst har jag adressen här:0xDb0a231EB940A4828458057857D8eeBc11560447

 

Zcash

16 feb 2019

Jag ställde om mina arbetare i mining software jag har till att samla coins i min dator,igår. Anledningen till detta är att jag tänkte testa någonting annat. Men jag investerade organisationens pengar i en valuta växlande nätsida. Bestämde mig för att donera dem till organisationen. Det var nämligen cannabis coin och plånboken är fortfarande öppen för donationer. Hursomhelst är vi en icke ekonomisk inriktad organisation. Och det har AlphabetX hela tiden varit. Förutom de trading inslag som den bestod av i början. Det är en idiell organisation och nu när jag växlar valuta kommer jag även skänka till organisationen i fortsättningen för att bygga en grund med tex. Zcash.

Shopping

9 feb 2019

Tillslut var jag inne i stan och shoppade, som tur var fanns mina kablar där och jag kunde nöjt återvända hem. Hursomhelst började saker och ting falla på plats och jag kan nu spela över den musik ja så gott det går....hemligheter men vem fan har inte lärt sig att ta till vara på möjligheterna  i studion? Hursomhelst är det lugna puckar för utvecklingen.

Kablar

6 feb 2019

Jag hade sådan otur när jag skulle byta ut en av låtarna att kabeln mellan elgitarren och studio utrustningen var mer trasig än glapp. Visst har jag hört förändringar såsom knäpp ljud när jag spelat in. Och studion är ju lite av en kyrka som man låter vara orörd. Hursomhelst synd på kabeln och att jag måste ta mig in till nästa stad för att åtgärda problemet. När återstår att se. Jag tror att alla fått en liten knäpp den här vintern med andra ord. Hursomhelst nu kan jag inte spela över de mindre lyckade låtarna heller. Man är ju nästan isolerad dvs. Men tur är ju att jag har andra ärenden också. 

immigrant song

1 feb 2019

← Äldre inlägg

Det är bra med att verkligen försöka skriva ner som man tänkt sig. Det är då man är som mest kreativ.

blogglista.se

Min bok finns nu som e-bok och i helgen kommer den ut på bla bokus och adlibris.

 

blogglista.se

Det finns nya e böcker att beställa ifrån books on demand I handeln på nätet.

 

glad sommar!!