Jedi

När det kommer till star wars så är handlingen väldigt bra och jag kan bara minnas luke skywalker's kommentar någonting i stil med "strike me down in anger and I always be with you". Jag kan hålla med om det och för att historien inte skulle bli uttorkat dum så tog de kol på mentorn. Eller han upphör att existera efter en kraftansträngning. Jag har lärt mig att älska star wars på senare tid och gillar Disney. Men vem bestämmer om mentorer? Är inte en bra mentor huvudkaraktären som tex skywalker var i många år? Förtjänade han bli som de "tidigare" mentorerna one with the force? Hur som helst. May the force be with you always!  Jag har bestämt mig för att inte döda mina karaktärer än. 

Jag vill inte avslöja hela filmerna men någonting liknande har jag inte sett och då den är bioaktuell kanske det är en dålig idé. 

Den är inte poänglös och slutligen kan jag heller inte vara kritisk. Men några jag har pratat med har sett en och två gånger och jag kan känna popcorn lukten ända hit. Hursomhelst det är en måste se film och jag bloggar gärna om det då jag försöker förstå.

9 jan 2018