Musik&Blogg

Bitcoin

5 aug 2018

Jag sturerar länge vad det skulle innebära att handla i bitcoin. Nu inser jag att det är det bästa man kan göra och köpte ett moderkort till min dator som man kan koppla in flera graffikkort ifall det skulle behövas. Inte för att jag tänker mig en plattform med graffikkort utan mest för den software som medföljer. Jag byggde ju en dator att skriva med så jag kan ju bygga upp den dessutom. Jag får se vad som händer det kanske till och med går bra! 

 

Sen Augusti

4 aug 2018

Det är en så kallad sen kväll och jag skriver lite på nätet och fiskar sidor som jag skulle tänka mig passa in riktigt bra. Försöker tex. hitta Twitter så att jag kan bädda in min hemsida. Ska fortsätta ett tag för jag att jag har en widget som passar.

https://www.plusett.nu/omrostning-5850/laser-du-manga-bocker-pa-natet

https://github.com/AlphabetX/Trader.git

 

 

 

Jag började lära mig spela gitarr typ förra sommaren 2016. Sedan dess har jag spelat lite grann och nyligen köpt el gitarr för att lära mig lite avancerade saker. Anledningen till att jag lägger till en extra sida om just det här intresset är att jag vill lära mig mer och det är en sorts hobby. Visst jag har haft några bra lärare men sedan har intresset växt och mycket fallit i glömska. Tanken var att skapa bättre melodier i mitt skrivande och jag menar fattar man takt måste man kunna lära sig ett instrument även. Hur som helst denna hemsida handlar ju om böcker och jag hade knappt lärt mig lägga upp hemsidan innan jag lärde mig länkar osv. Om ni har något av dessa intressen var inte rädda för att kommentera längst ner på sidan.

https://youtu.be/vUSzL2leaFM

 

 

https://youtu.be/y0zWxTaeBJA

 

Välkommen till