Musik&Blogg

AlphabetX

19 feb 2019

Jag startade en kryptovaluta i organisationens namn och kom på att det finns kontrakt som måste fullföljas därför tänkte jag som ett experiment lägga ut adressen igen fast denna gång med en snabbare sk. wallet. Det är ethereum och inte bitcoin. Hursomhelst har jag adressen här:0xDb0a231EB940A4828458057857D8eeBc11560447

 

Zcash

16 feb 2019

Jag ställde om mina arbetare i mining software jag har till att samla coins i min dator,igår. Anledningen till detta är att jag tänkte testa någonting annat. Men jag investerade organisationens pengar i en valuta växlande nätsida. Bestämde mig för att donera dem till organisationen. Det var nämligen cannabis coin och plånboken är fortfarande öppen för donationer. Hursomhelst är vi en icke ekonomisk inriktad organisation. Och det har AlphabetX hela tiden varit. Förutom de trading inslag som den bestod av i början. Det är en idiell organisation och nu när jag växlar valuta kommer jag även skänka till organisationen i fortsättningen för att bygga en grund med tex. Zcash.

 

Jag började lära mig spela gitarr typ förra sommaren 2016. Sedan dess har jag spelat lite grann och nyligen köpt el gitarr för att lära mig lite avancerade saker. Anledningen till att jag lägger till en extra sida om just det här intresset är att jag vill lära mig mer och det är en sorts hobby. Visst jag har haft några bra lärare men sedan har intresset växt och mycket fallit i glömska. Tanken var att skapa bättre melodier i mitt skrivande och jag menar fattar man takt måste man kunna lära sig ett instrument även. Hur som helst denna hemsida handlar ju om böcker och jag hade knappt lärt mig lägga upp hemsidan innan jag lärde mig länkar osv. Om ni har något av dessa intressen var inte rädda för att kommentera längst ner på sidan.

https://youtu.be/vUSzL2leaFM

 

 

https://youtu.be/y0zWxTaeBJA