Blogg

Höst4

21 okt 2018

Det är verkligen bra att ladda upp för hösten, alla sorters teer och drycker. Om jag känner mig rätt kommer jag nog att dra på mig årets första förkylning. Hursomhelst sitter jag fast i ett spel utan att komma vidare. Trots att jag försöker variera mig fram så kommer jag helt enkelt inte över den punkt där spelet ska starta. Det finns helt enkelt ingen poäng i det. Nu tänkte jag jaga lösningar på nätet i alla fall. 

spel

13 okt 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halloween

2 okt 2018

Nu är det snart halloween eller alla helgons dag. Hursomhelst är det en spöklik period och då kryper det i kroppen. Jag tänker ladda upp för tv helgen detta år. Men det är även dags att tända ljus vid kyrkogårdar och i år även som föregående år ett sätt att minnas de döda. Och sedan är det faktiskt inte långt till jul och nyår. Tänker värma upp i god tid till det. Men idag tänker jag bara ta det lugnt och som varje år är det kallt för kroppen när man inte har de rätta kläderna. 

Smått & gott

6 sep 2018

Jag har tryckt i mig munkar för första gången på länge och känner hur bara värmen stiger samtidigt som man tror att godissuget ska avta. Men ibland förtjänar man det lilla extra och jag vill nog påstå att min dagliga diet gör det möjligt i små mängder då och då. För det är förbränningen som sätter igång. Helst ska man träna på det men vila gör minst lika mycket som ordentlig kosthållning. Visst jag har bilringar att slåss med det går inte att förneka. Men så har jag tränat i exakt 16år med varierande resultat. Dock så har allt det där som kallas muskler försvunnit och lagt sig som en tvättbräda under fettet runt magen. Och endast där kan jag se resultat. Men å andra sidan det är inte svårt att bygga upp kroppen igen det såg jag i måndags på gymmet. Kommer att testa det och kanske hoppa upp på crosstrainern igen för att bibehålla konditionen jag så många gånger byggt upp och förlorat. Men det är värt ett försök för jag känner mig olustig om jag inte vet vad som är muskler när jag väger mig.

Valtider

4 sep 2018

Det är dags att rösta nu på söndag och för de som ännu inte har förtidsröstat har fortfarande tid på sig om man inte vill trängas bland folk. Jag röstade förra veckan och på vad tänker jag inte gå in på för de som inte känner mig och för eventuella läsares skull. Jag respekterar att människor har åsikter och får gärna ha det så länge man inte skyltar med dem. Till hänsyn för många olika personer. Men jag säger inte att det är fel att bära pins eller nålar. Hursomhelst jag är inte politisk i nuläget. Har lagt en tung period bakom mig som politisk aktivist. I nuläget kan jag inte ta avstånd ifrån den tiden eller förneka att det var en ungdomsrevolt. Jag kommenterar inte mina åsikter och erkänner att jag blivit en bloggare och författare som behöver sinnesfrid. :-)

regn

30 aug 2018

Visst kan man under denna period kalla det för höstmörker och skördeperiod. Även om torkan varit påtaglig och vindarna allt för varma för att det ska på något sätt kallas för nordiskt klimat.

Nu regnar det visst lite oftare och vi borde börja tänka på logiska saker som kommer till de mörkare perioderna av hösten. Man blir som sagt något hungrigare och hullet börjar lägga på sig. Nu ser det genast lite olika ut i vissa fall men det är även då man vill ut och träna.

Har givetvis inte lagt sådana saker på hyllan utan nu när jag tjänar in kryptovalutor vill jag ju kunna använda dem.

Höstmörkret

23 aug 2018

Naturligtvis kommer värmen och fukten krypandes nu när man beredd på det mesta hängt på sig kläder. Ok det strålar inte värme på samma sätt som förut. Men jag kanske överdriver min påpälsning men hursomhelst känner jag för att börja skriva men vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag har ju byggt upp min dator nu. Jag lär inte sluta med det och häromdagen såg jag att jag sålt ytterligare böcker. Jag går i väntans tider när det gäller att fullfölja det jag påbörjat även om det klassas som bra är det svårt att nå ut!

Höst

18 aug 2018

Det känns verkligen att det är höst!

Bitcoin

5 aug 2018

Jag sturerar länge vad det skulle innebära att handla i bitcoin. Nu inser jag att det är det bästa man kan göra och köpte ett moderkort till min dator som man kan koppla in flera graffikkort ifall det skulle behövas. Inte för att jag tänker mig en plattform med graffikkort utan mest för den software som medföljer. Jag byggde ju en dator att skriva med så jag kan ju bygga upp den dessutom. Jag får se vad som händer det kanske till och med går bra! 

 

Sen Augusti

4 aug 2018

Det är en så kallad sen kväll och jag skriver lite på nätet och fiskar sidor som jag skulle tänka mig passa in riktigt bra. Försöker tex. hitta Twitter så att jag kan bädda in min hemsida. Ska fortsätta ett tag för jag att jag har en widget som passar.

https://www.plusett.nu/omrostning-5850/laser-du-manga-bocker-pa-natet

https://github.com/AlphabetX/Trader.git

 

 

Rötmånad

31 jul 2018

Nu är det ska jag säga "äntligen" augusti och rötmånad. Naturligtvis så betyder inte det att man måste ha en massa mat framme även fast man vill det. Det betyder även att det kan vara farligt och äta vissa produkter. Jag gillar visserligen inte kött och undviker det till största möjliga mån.

Men det betyder inte att jag ser ner på dem som äter det eller handlar det. 

Så länge man klarar av att hålla god aptit så borde man även kännas vid att det är nu löven kommer att bli gula och sommaren sakta övergår i höst.

tänkte blanda lite musik även om det börjar bli dags för lugn och ro.

http://www.terohollani.com/alphabet-x-tm

 

Alphabet X

30 jul 2018

AlphabetX1

30 jul 2018

https://join.slack.com/t/alphabetx/shared_invite/enQtNDA4MDM3ODc4MDcxLTk1NDhlMDBiZjVlNDRlY2E1ZThjZWYwNjhiMWIwYmNlNTE0MDBiZTI1MTM4YjIyNDQ4MDMzOTkzNzdmNzg2MWY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisation AlphabetX invites you:

https://join.slack.com/t/alphabetx/shared_invite/enQtNDA4MDM3ODc4MDcxLTk1NDhlMDBiZjVlNDRlY2E1ZThjZWYwNjhiMWIwYmNlNTE0MDBiZTI1MTM4YjIyNDQ4MDMzOTkzNzdmNzg2MWY

Varm Höst

29 jul 2018

Det närmar sig slutet på Juli och början av augusti och självklart så börjar livet leka lite med höstmörkret. Först kommer regnet sedan kylan. Fast vi får nog vänta ett tag till på kylan. 

Det är varmt naturligtvis och har varit det varmaste sommaren någonsin. Samtidigt som nyheterna hela tiden varnar om en ny "istid". Visst vad skulle det betyda? Att vintrarna blir längre?. Nej vi är i slutet av istiden och jag tror att vi helt enkelt får lov att klara oss bäst vi vill.

Ni får ursäkta om jag hela tiden lägger ut länkar och bitcoin wallets men det är test jag gjort för att se hur stort intresset är. 

Hursomhelst ska jag lägga mig ner och vila ett tag nu! Sedan hörs vi tills vidare!

 

 

test

29 jul 2018

hej igen!

1BTs7SRvHP1sBLKsWS3NqeNmhzhEGpCGW3

← Äldre inlägg

Det är bra med att verkligen försöka skriva ner som man tänkt sig. Det är då man är som mest kreativ.

blogglista.se

Min bok finns nu som e-bok och i helgen kommer den ut på bla bokus och adlibris.

 

blogglista.se

Det finns nya e böcker att beställa ifrån books on demand I handeln på nätet.

 

glad sommar!!

 

 

Välkommen till