Blogg

Lucia

13 dec 2018

Äntligen lucia och då vet man att det snart är dags för jul! Tänkte göra reklam för ännu en sida för Alphabetx! http://www.alphabetx.simplesite.com Jag önskar er en god jul och ett gott nytt år!

Barncancerfonden!

23 nov 2018

Provläs min bok gratis!

21 nov 2018

https://www.provlas.se/bladdra/9789176998793/

samtidigt finns det alternativ på bokus att köpa till jul!

https://www.författare.se/namn/tero-hollanti

https://www.bod.se/bokshop/odjuret-av-kaos-tero-hollanti-9789176998793

https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=Tero+Hollanti

Barncancerfonden

21 nov 2018

AlphabetX tm

18 nov 2018

http://www.terohollani.com/alphabet-x-tm

Join AlphabetX at Slack!

18 nov 2018

https://join.slack.com/t/alphabetx/shared_invite/enQtNDgyNjI3OTMzNDEwLTIxNjJiNDg5YTk1MDBiMzAzZDIyMzc1Mzk3NDIzZjU5MWFmMzI0ZTRhZTE2N2RiNDNlOGI0OTExMDdjNDBiMjg

AlphabetX växer!

17 nov 2018

cannabiscoin:CQbtBwgpeVyZTGAqMp4X51xNaLCtUkV4rK

Vi växer på facebook som chatt och som organisation se till att bidra!

https://paypal.me/AlphabetX

dags för fräcka mining tips!

15 nov 2018

Vill du ha möjlighet att välja när du "minar" bitcoin eller varför inte cannabiscoin så får du möjlighet mot en liten summa pengar både söka upp din arbetare via en skärm och se hela förloppet. Dvs om du har bekvämligheten att göra det bra för dig kan du även välja om du vill ha pengarna redan samma dag. Men har du inte tröttnat på att använda cpu så finns det även möjlighet till det i tex. just X11. Vad mer finns att berätta om du har en rigg så kan du koppla upp dig och tjäna btc eller om du har en sk. Asic eller antminer göra detsamma. I och för sig är inte bitcoin annars lönsamt och samla in med ett enkelt grafikkort. Men det finns tur nog andra alternativ istället för att betala dyra räkningar "mina" Digibyte eller dash. Jag talar förstås om Multipool.

https://www.multipool.us

http://cannabiscoin.net/

Varga vinter på väg!

15 nov 2018

När jag läser att vargavintern är på väg igen tänker jag vilken tur det är att jag fast besluten för att inte byta bort foppa tofflorna mot de riktiga kängorna får sig en köldknäpp. "fan" tänker jag det vore ju ett slöseri med trampyta och halt lär det bli. Men då blir den yngre generationen mycket gladare förståss. Men jag är inte helt ute och cycklar för värme är någonting vi tål i olika behaglighets nivåer. Men det är även kyla. Jag förbannar denna höst rent innerligt och har redan åkt på världens köldknäpp i ryggnerverna. Nog för att jag gillar att sitta vid datorn hela dagarna men gör det sällan. Nog för att jag har svängrum i olika rum och på gymmet betyder inte det att jag saknar smärtgränser. Den är nu nådd och jag måste välta över mig ner ifrån sängen för att kunna resa på mig långsamt på huk. Niga som en flicka överallt på varenda jävla stol. Hursomhelst kommer ifrån andra betänkligheter smärtan är bara halva nöjet vid datorn och visst jag kan vrida mig lite grann.

 

Läge för bitcoin

12 nov 2018

Jag började mina lite olika "coins" idag och stötte på cannacoin. Ett litet seriösare betalningssätt med cannabis för medicinskt bruk. Eller Liberty. Som det så säkert heter. Inte för att jag himlade med ögonen och kände mig besvärad när jag kopplade gpu och miner för att nyfiket se vad det var.

Visst jag är trots allt lite nyfiken då jag aldrig nyttjat drogen illegalt. Hursomhelst det är inte olagligt att tjäna pengar på produkten och jag är för det medicinska bruket. 

Det är ovanligt men det dyker upp en del artiklar om hur vissa politiker vill legalisera någonting som är vida känt för att ha medicinsk framgång. 

Andra motsätter sig det och jag kan bara minnas ett tidigare samtal jag hade idag. 

Visst jag är för legalisering helt och hållet och ser gärna caféer med cannabis. Men det är för att marknaden är så svärtad och kriminaliteten så hög. 

Ja det finns egoister och det finns rätt framåt människor som skulle tjäna samhället lite extra om de fick hjälp på vägen. 

Dessa personer kan jag se arbetande i en så kallad Coffee shop. Utan några som helst besvär. Fast å andra sidan alla håller inte med mig och ibland tycker jag att det för all del är synd.

Så jag slutar dagdrömma och studerar vidare i mitt projekt. Det kanske blir värt någonting i framtiden vem vet?

https://www.skrivunder.com/signatures/legalisera_medicinsk_marijuana/

Sen höst

6 nov 2018

Naturligtvis ska man njuta av höstens egna årstider till den första snön och frosten dyker upp.

 

Höst4

21 okt 2018

Det är verkligen bra att ladda upp för hösten, alla sorters teer och drycker. Om jag känner mig rätt kommer jag nog att dra på mig årets första förkylning. Hursomhelst sitter jag fast i ett spel utan att komma vidare. Trots att jag försöker variera mig fram så kommer jag helt enkelt inte över den punkt där spelet ska starta. Det finns helt enkelt ingen poäng i det. Nu tänkte jag jaga lösningar på nätet i alla fall. 

spel

13 okt 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halloween

2 okt 2018

Nu är det snart halloween eller alla helgons dag. Hursomhelst är det en spöklik period och då kryper det i kroppen. Jag tänker ladda upp för tv helgen detta år. Men det är även dags att tända ljus vid kyrkogårdar och i år även som föregående år ett sätt att minnas de döda. Och sedan är det faktiskt inte långt till jul och nyår. Tänker värma upp i god tid till det. Men idag tänker jag bara ta det lugnt och som varje år är det kallt för kroppen när man inte har de rätta kläderna. 

Smått & gott

6 sep 2018

Jag har tryckt i mig munkar för första gången på länge och känner hur bara värmen stiger samtidigt som man tror att godissuget ska avta. Men ibland förtjänar man det lilla extra och jag vill nog påstå att min dagliga diet gör det möjligt i små mängder då och då. För det är förbränningen som sätter igång. Helst ska man träna på det men vila gör minst lika mycket som ordentlig kosthållning. Visst jag har bilringar att slåss med det går inte att förneka. Men så har jag tränat i exakt 16år med varierande resultat. Dock så har allt det där som kallas muskler försvunnit och lagt sig som en tvättbräda under fettet runt magen. Och endast där kan jag se resultat. Men å andra sidan det är inte svårt att bygga upp kroppen igen det såg jag i måndags på gymmet. Kommer att testa det och kanske hoppa upp på crosstrainern igen för att bibehålla konditionen jag så många gånger byggt upp och förlorat. Men det är värt ett försök för jag känner mig olustig om jag inte vet vad som är muskler när jag väger mig.

← Äldre inlägg

Det är bra med att verkligen försöka skriva ner som man tänkt sig. Det är då man är som mest kreativ.

blogglista.se

Min bok finns nu som e-bok och i helgen kommer den ut på bla bokus och adlibris.

 

blogglista.se

Det finns nya e böcker att beställa ifrån books on demand I handeln på nätet.

 

glad sommar!!