Blogg

Bitcoin

5 aug 2018

Jag sturerar länge vad det skulle innebära att handla i bitcoin. Nu inser jag att det är det bästa man kan göra och köpte ett moderkort till min dator som man kan koppla in flera graffikkort ifall det skulle behövas. Inte för att jag tänker mig en plattform med graffikkort utan mest för den software som medföljer. Jag byggde ju en dator att skriva med så jag kan ju bygga upp den dessutom. Jag får se vad som händer det kanske till och med går bra! 

 

Sen Augusti

4 aug 2018

Det är en så kallad sen kväll och jag skriver lite på nätet och fiskar sidor som jag skulle tänka mig passa in riktigt bra. Försöker tex. hitta Twitter så att jag kan bädda in min hemsida. Ska fortsätta ett tag för jag att jag har en widget som passar.

https://www.plusett.nu/omrostning-5850/laser-du-manga-bocker-pa-natet

https://github.com/AlphabetX/Trader.git

 

 

Rötmånad

31 jul 2018

Nu är det ska jag säga "äntligen" augusti och rötmånad. Naturligtvis så betyder inte det att man måste ha en massa mat framme även fast man vill det. Det betyder även att det kan vara farligt och äta vissa produkter. Jag gillar visserligen inte kött och undviker det till största möjliga mån.

Men det betyder inte att jag ser ner på dem som äter det eller handlar det. 

Så länge man klarar av att hålla god aptit så borde man även kännas vid att det är nu löven kommer att bli gula och sommaren sakta övergår i höst.

tänkte blanda lite musik även om det börjar bli dags för lugn och ro.

http://www.terohollani.com/alphabet-x-tm

 

Alphabet X

30 jul 2018

AlphabetX1

30 jul 2018

https://join.slack.com/t/alphabetx/shared_invite/enQtNDA4MDM3ODc4MDcxLTk1NDhlMDBiZjVlNDRlY2E1ZThjZWYwNjhiMWIwYmNlNTE0MDBiZTI1MTM4YjIyNDQ4MDMzOTkzNzdmNzg2MWY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisation AlphabetX invites you:

https://join.slack.com/t/alphabetx/shared_invite/enQtNDA4MDM3ODc4MDcxLTk1NDhlMDBiZjVlNDRlY2E1ZThjZWYwNjhiMWIwYmNlNTE0MDBiZTI1MTM4YjIyNDQ4MDMzOTkzNzdmNzg2MWY

Varm Höst

29 jul 2018

Det närmar sig slutet på Juli och början av augusti och självklart så börjar livet leka lite med höstmörkret. Först kommer regnet sedan kylan. Fast vi får nog vänta ett tag till på kylan. 

Det är varmt naturligtvis och har varit det varmaste sommaren någonsin. Samtidigt som nyheterna hela tiden varnar om en ny "istid". Visst vad skulle det betyda? Att vintrarna blir längre?. Nej vi är i slutet av istiden och jag tror att vi helt enkelt får lov att klara oss bäst vi vill.

Ni får ursäkta om jag hela tiden lägger ut länkar och bitcoin wallets men det är test jag gjort för att se hur stort intresset är. 

Hursomhelst ska jag lägga mig ner och vila ett tag nu! Sedan hörs vi tills vidare!

 

 

test

29 jul 2018

hej igen!

1BTs7SRvHP1sBLKsWS3NqeNmhzhEGpCGW3

Bitcoin

28 jul 2018

Jag började gräva bitcoin härom veckan och lär få göra det ett tag framföver. Det är visserligen ganska så kul med tanke på de adresser som finns och lotterier som man kan tänka sig.

https://freebitco.in

Jag menar jag tänkte bädda in en sådan länk ifall någon skulle bli intresserad. Passar i alla fall på Lol

Å andra sidan kan det vara bra att lägga in en player. Får en hel del sådana nu.

Långa dagar

24 jul 2018

Det brukade bli lite längre kvällar för inte så länge sedan, nu har det liksom förbytts i längre dagar och korta nätter. Visst det är komiskt på sitt eget vis men när jag tänker efter så har nog sommaren med det att göra. Jag skriver när det är alldeles tyst och arbetar bäst så. Vad det beror på vet jag inte. Tänker fortsätta skriva sen när jag får mer tid över, nu är det näst intill omöjligt.

https://artist.landr.com/music/800739625808

https://www.landr.com/collaborator/register?code=fd96cf65-46c7-4936-8173-564cbc66fbf3

https://www.coinbase.com/join/5b5b8e50bed1ee12edddc4fc

 

https://t.me/joinchat/AAAAAEWNCmAwUr1b0b6SHQ

 

böcker 2

22 jul 2018

Jag har ju skrivit två böcker och den andra i följden av centret är ju centret domedagsvapnet. det hela är en nutidshistoria och utspelar sig i Sverige. Ingen krim "deckare" som tydligen är populära.

https://soundcloud.com/tero-hollanti/light-string-working-class

Böcker

22 jul 2018

Jag har som bekant skrivit fyra böcker och håller på med den femte. Tänkte dela med mig av en länk som skulle kunna vara till hjälp. Man vet aldrig.

Storbränder

22 jul 2018

Alldeles för en vecka sedan larmades det om att storbränderna hade börjat utvecklas och att flera samhällen var särskilt utsatta. Nu senast visade det sig att mindre bränder varit anlagda och tändanordningar hittats. Jag kan inte föreställa mig någonting annat eftersom det skett bränder på mer än 80 ställen. Stackars skogsägare och bönder som lever nära allt detta sker. 

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/kontrollerad-brand-ska-stoppa-branden/ar-BBKVVWe?li=AAb2bl2&ocid=spartanntp

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/skog-för-600-miljoner-upp-i-rök/ar-AAAjaCw?ocid=spartanntp

 

värmeslag

21 jul 2018

Det är sant att man nästan får värmeslag i dagarna men värst var det i tisdags då det uppmättes till 34 grader i skuggan. Hursomhelst har jag varit på semester i husabergs camping utanför Askersund. Visst det kom lite regn på onsdagen annars så var det växlande molnighet och sol. När man ändåså planerar att göra någonting kul måste man kunna räkna med vädret och det tog många glassar innan jag kom på att det inte alls var så farligt ändå. 

Nu är jag äntligen  hemma och framför datorn i den 27 gradiga värmen. Men det är inte så extremt varmt trots allt.

 

Perfekt sommar

19 jul 2018

Även fast det är så varmt kan det antas vara den varmaste sommaren på väldigt länge. Jag tror att den har sattit alla rekord hittills. Men det är bara att vänta och se för igår så kom det ett svalkande regn. Det är precis vad jag behövde och jag tror att jag kan fortsätta härifrån med stark tro om att den här sommaren har tagit sin början. Men den är på väg till sitt slut. 

https://soundcloud.com/tero-hollanti/workingclass-ver-4

Working class hero

16 jul 2018

http://terohollanti.bandcamp.com/track/working-class-hero-remastered

Som bekant har jag släppt några låtar. Ni hittar dem på Bandcamp eller på cdbaby. Skulle det vara så att ni inte blir nöjda så finns det ett stort utbud det är bara att lyssna eller att ladda hem.

Jag känner mig äntligen motiverad att skriva och fortsätta med boken. Jag tänkte samla lite mera inspiration först. 

https://soundcloud.com/tero-hollanti/new-remastered-workingclasshero

 

← Äldre inlägg

Det är bra med att verkligen försöka skriva ner som man tänkt sig. Det är då man är som mest kreativ.

blogglista.se

Min bok finns nu som e-bok och i helgen kommer den ut på bla bokus och adlibris.

 

blogglista.se

Det finns nya e böcker att beställa ifrån books on demand I handeln på nätet.

 

glad sommar!!

 

 

Välkommen till